JOLLY School Romania

JOLLY School Romaniaimage

JOLLY School Romania Jolly Learning este o metoda de invatare fonetica a limbii engleze, prin mijloace interactive, multi-senzoriale, distractive si in acelasi timp provocatoare.

Copiii ajung sa fie constienti la o varsta relativ frageda de faptul ca fiecarui sunet din limba engleza ii corespunde un simbol, ca limba in sine este un cod care poate fi spart prin rationamente deductive.


DE CE are rezultate acest program?

 • o abordare sistematica si progresiva de predare catre copii

 • dezvolta competentele de citire prin activitatt multi-senzoriale ce inspira copiii

 • flexibila, distractiva si usor de implementat

 • realizata astfel incat sa accelereze dezvoltarea copiilor


Dupa mai bine de 25 de ani de existenta si implementare globala in peste 80 de tari, inclusiv in scolile de stat, rezultatele studiilor privind aceasta metoda vorbesc de la sine:

 • abordarea centrata pe copil le da acestora posibilitatea sa progreseze rapid

 • dupa primul an de studiu abilitatile de citire ale copilului sunt peste varsta acestuia, respectiv ajunge la potentialul unui copil cu 12 luni mai in varsta


Echipa este formata din profesori licentiati in limba engleza, cu studii aprofundate in strainatate, formati si acreditati in metoda Jolly Learning, cu o relevanta experienta in lucrul cu copiii.


Acestia sunt coordonati de dna Silvana Serbanescu, Jolly Learning Romania Professional Trainer, cu o experienta de peste 15 ani in predarea limbii engleze.


Intreaga echipa este formata permanent de traineri profesionisti din cadrul Jolly Learning UK fiind astfel la curent cu noutatile si evolutiile aduse acestui program.


BENEFICII:

 • Organizam evaluari gratuite ale elevilor atat la inscrierea la cursuri cat si pe parcursul acestora.

 • Transmitem parintilor rapoarte personalizate de progres semestriale si anuale privind cunostintele si abilitatile dobandite de copil.

 • La finalul cursului, fiecare copil va detine un portofoliu personal cu materialele lucrate, informatiile parcurse in cadrul orelor petrecute la cursurile Jolly Learning.

 • Organizam lectii deschise cu parintii pentru o mai buna intelegere a metodei de predare si o mai usoara urmarire a progreselor realizate de copil.

 • Punem la dispozitia elevilor suportul de curs ce este utilizat la clasa. Atat cartile si caietele Jolly Learning cat si celelalte materiale utilizate sunt auxiliare acreditate de Ministerul Educatiei Nationale.

 • DISCOUNTURI: 10% pentru achitarea integrala a taxei scolare anuale (septembrie- iunie); 5% pentru achitarea in doua transe a taxei scolare anuale (septembrie -iunie); 10% pentru frati si membrii aceleiasi familii;
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. »
Listă Grilă
 1. Jolly English Jolly English

  Copii vor invata in mod natural, prin miscare, cantece, jocuri lingvistice, povesti, jocuri de rol conectate cu realitatea  lor, proiecte artistice si mini-scenete...

  250,00 RON
 2. Cambridge English: Young Learners FLYER Cambridge English: Young Learners FLYER

  Cambridge English: Young Learners (YLE): Starters, Movers, Flyers. 3 clase de testare, amuzante, bazate pe diverse activitati, destinate copiilor din ciclul primar.

  350,00 RON
 3. Cambridge English: Young Learners MOVERS Cambridge English: Young Learners MOVERS

  Gama de evaluari Cambridge English for Schools este special conceputa sa-i motiveze pe elevii din ciclul primar si gimnazial...

  350,00 RON
 4. Cambridge English: Young Learners STARTERS Cambridge English: Young Learners STARTERS

  Cambridge English cea mai apreciata gama de calificare pentru studenti si profesori de limba engleza din lume...

  350,00 RON
 5. Jolly Phonics Year 7 Jolly Phonics Year 7

  Felicitari! Incepi al saptelea si ultimul an de studiu al limbii engleze prin programul Jolly...

  300,00 RON
 6. Jolly Phonics Year 6 Jolly Phonics Year 6

  Ati ajuns la etapa in care copii citesc cursiv! In acest an copii vor invata noi timpuri in limba engleza...

  300,00 RON
 7. Jolly Phonics Year 5 Jolly Phonics Year 5

  Copii vor acumula si mai multe cunostinte de "gramatica" trecand deja de jumatatea programului Jolly Phonics...

  300,00 RON
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. »
Listă Grilă