category intro image

Echipa Jolly Pepe

image
Irina Pepenar

Mama, sotie, leader, manager si acum antreprenor. Acum cinci ani am inceput sa visez la un loc in care copiii mei sa-si petreaca timpul invatand, socializand si dezvoltandu-se armonios, impreuna cu prietenii si colegii lor. Un loc in care sa se simta ACASA.

Visele le-am formalizat pe hartie anul trecut iar anul acesta le-am pus in aplicare. De azi inainte voi veghea ca ele sa fie realitate. Va astept cu drag sa deveniti membru al Clubului Jolly Pepe!

Vezi mai multe
image
Silvana Serbanescu

Jolly Learning Romania Professional Trainer din 2012, cu peste 300 de copii carora le-a predat limba engleza prin metoda Jolly Phonics in Romania si peste 15 ani experienta in educarea copiilor. Ce o defineste pe Silvana ? CALMUL si RABDAREA de a asculta! Un profesor cald si apropiat de toti copiii, ce se implica in cunoasterea lor si crearea unei relatii individuale.

Vezi mai multe
image
Centru de Engleză JOLLY LEARNING

Jolly Learning este o metoda de invatare fonetica a limbii engleze, prin mijloace interactive, multi-senzoriale, distractive si in acelasi timp provocatoare. Copiii ajung sa fie constienti la o varsta relativ frageda de faptul ca fiecarui sunet din limba engleza ii corespunde un simbol, ca limba in sine este un cod care poate fi spart prin rationamente deductive.

Vezi mai multe
image
Academia de Robotica

Sustinem copiii sa obtina cel mai bun start in educatie cu LEGO® Education. DEDICATI sa promovam inovatia, creativitatea si curiozitatea in sala de curs.

www.academiaderobotica.ro

Vezi mai multe
image
Bianca Oana Grabcev

Profesor limba germană cu o viziune nouă de abordare a metodelor tradiționale și moderne de predare, datorită pregătirii continue și programelor de formare urmate.Prin tot ceea ce face vrea să rămână în sufletele copiilor, să le trezească interesul şi plăcerea pentru limba germană, deoarece cunoașterea şi folosirea limbilor străine reprezintă o condiție a progresului fiecărui copil.

Vezi mai multe
image
Florin Matei

Certified Personal Trainer World Class Romania, absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport - Spiru Haret, membru medaliat al lotului national de atletism. Motoul lui Florin este I CAN RUN si s-a alaturat echipei Jolly Pepe pentru a impartasi copiilor dragostea sa pentru miscare, sanatate si nutritie echilibrata.

Acum 2 ani, in cadrul unui intership de 6 luni la o scoala de stat din UK, Florin si-a descoperit abilitatile de a interactiona cu copii, de a le dezvolta capicitatea motrica precum si de a ii invata SPIRITUL de ECHIPA ce guverneaza orice SPORT.

Vezi mai multe
image
Mariana Ionescu

Absolventa a Facultatii de Matematica, Universitatea Bucuresti si cu experienta in IT. Ca mama de adolescent cu rezultate deosebite la concursuri de matematica si informatica, mi-am sustinut cu placere propriul copil si nu numai pe calea descoperirii de sine si a talentelor personale, incurajand performanta in orice domeniu, facuta cu placere. Promovez interdisciplinaritatea, prin studiul matematicii urmarind cresterea gradului de intelegere. Doresc, alaturi de parinti, sa formez copii echilibrati, care sa-si valorifice potentialul si creativitatea in ritmul propriu.

Vezi mai multe
image
Alexandra Cucu

Psihopedagog, cu o formare în psihoterapia prin dans și mișcare. Mă bucur cu nesaț de nuanțele mișcării – atât în viața de zi cu zi, cât și atunci când vine vorba de terapie. Experiența de educator muzeal și dansator îmi îmbogățesc și ele joaca!

Vezi mai multe
image
Mens Sana

Mens Sana este prima firmă din București care a introdus tehnica Relax Kids la nivelul claselor primare, cu dorința de a le oferi astfel de momente de liniște, de tăcere, de relaxare, de conectare, de care au nevoie cu adevărat toți copiii. Este o adevărată provocare de a realiza astfel de momente pentru o clasă întreagă, iar momentele în care toți copiii stau liniștiți, complet relaxați, sunt pur și simplu MINUNATE!

Vezi mai multe