category intro image

Echipa Jolly Pepe

image
Irina Pepenar

Mama, sotie, leader, manager si acum antreprenor. Acum cinci ani am inceput sa visez la un loc in care copiii mei sa-si petreaca timpul invatand, socializand si dezvoltandu-se armonios, impreuna cu prietenii si colegii lor. Un loc in care sa se simta ACASA.

Visele le-am formalizat pe hartie anul trecut iar anul acesta le-am pus in aplicare. De azi inainte voi veghea ca ele sa fie realitate. Va astept cu drag sa deveniti membru al Clubului Jolly Pepe!

Vezi mai multe
image
Silvana Serbanescu

Jolly Learning Romania Professional Trainer din 2012, cu peste 300 de copii carora le-a predat limba engleza prin metoda Jolly Phonics in Romania si peste 15 ani experienta in educarea copiilor. Ce o defineste pe Silvana ? CALMUL si RABDAREA de a asculta! Un profesor cald si apropiat de toti copiii, ce se implica in cunoasterea lor si crearea unei relatii individuale.

Vezi mai multe
image
JOLLY School Romania

Jolly Learning este o metoda de invatare fonetica a limbii engleze, prin mijloace interactive, multi-senzoriale, distractive si in acelasi timp provocatoare. Copiii ajung sa fie constienti la o varsta relativ frageda de faptul ca fiecarui sunet din limba engleza ii corespunde un simbol, ca limba in sine este un cod care poate fi spart prin rationamente deductive.

Vezi mai multe
image
Academia de Robotica

Sustinem copiii sa obtina cel mai bun start in educatie cu LEGO® Education. DEDICATI sa promovam inovatia, creativitatea si curiozitatea in sala de curs.

www.academiaderobotica.ro

Vezi mai multe
image
Alexandra Cucu

Psihopedagog, cu o formare în psihoterapia prin dans și mișcare. Mă bucur cu nesaț de nuanțele mișcării – atât în viața de zi cu zi, cât și atunci când vine vorba de terapie. Experiența de educator muzeal și dansator îmi îmbogățesc și ele joaca!

Vezi mai multe
image
Florin Matei

Certified Personal Trainer World Class Romania, absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport - Spiru Haret, membru medaliat al lotului national de atletism. Motoul lui Florin este I CAN RUN si s-a alaturat echipei Jolly Pepe pentru a impartasi copiilor dragostea sa pentru miscare, sanatate si nutritie echilibrata.

Acum 2 ani, in cadrul unui intership de 6 luni la o scoala de stat din UK, Florin si-a descoperit abilitatile de a interactiona cu copii, de a le dezvolta capicitatea motrica precum si de a ii invata SPIRITUL de ECHIPA ce guverneaza orice SPORT.

Vezi mai multe
image
Raluca Adam

Dezvoltarea personală este un proces continuu și dinamic, care se desfășoară în diverse contexte, pe întreg parcursul vieții. În fiecare etapă a dezvoltării noastre avem anumite cerințe și nevoi care sunt, de cele mai multe ori, greu de identificat sau de satisfăcut.

Vezi mai multe