Cursuri


category intro image
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. »
Listă Grilă
 1. Jolly English Jolly English

  Cursul a apărut în Marea Britanie anul acesta (2019) și a fost dezvoltat și structurat cu atenție pentru copiii preșcolari, durata unei ședințe fiind de o oră. Copiii vor învăța în mod natural, prin mișcare, cântece, jocuri lingvistice, povești, jocuri de rol conectate cu realitatea lor, proiecte artistice și mini-scenete. Cursul combină elementele de vocabular cu cele de fonetică/ pronunție/discriminare a sunetelor, pentru a da cel mai eficient model de învățare a limbii engleze..

 2. Journalist for the Summer! Journalist for the Summer!

  Directorul editorial, doamna Silvana Serbanescu si redactorul sau ii vor invata sa scrie articole in limba engleza...

 3. Before & After School Before & After School

  Va oferim un program complex, care sa asigure elementele pentru o dezvoltarea armonioasa a tuturor copiilor. Activitatile propuse in acest pachet ofera echilibrul saptamanal pe care ni-l dorim pentru copiii nostri...

 4. Ateliere Steam nivelul 2 Ateliere Steam nivelul 2

  Educația STEAM este o abordare de predare și învățare multidisciplinară care ajută copiii să descifreze și apoi să recompună soluții la provocări reale prin experimentare și joacă constructivă.

 5. Autumn intensive English nature camp Autumn intensive English nature camp

  Intr-o locatie de vis, inconjurati de natura, am planuit sa organizam Tabara de Engleza – Jolly Learning UK in perioada 28.10 – 02.11.2018 langa Bran in Predelut. Fara telefoane, tablete, calculatoare, jocuri electronice sau televizor ne propunem sa-i aducem mai aproape de natura pe cei mici, sa-si faca noi prieteni si sa-si dezvolte abilitatile de comunicare, citire si scriere in limba engleza.

 6. Maratonul jocului - Tabara urbana Maratonul jocului - Tabara urbana
  Jocul este “unealta” minunată prin care copiii se dezvoltă emoțional, câștigă abilități noi, învață tehnici de strategie, aplică aritmetica învățată la școală, își consolidează comportamentele positive respectând regulile fiecărui joc și participanții la acesta.
 7. English-Nature Camp Cabana Izvoranu English-Nature Camp Cabana Izvoranu
  Pentru vara aceasta vă propunem un alt colț de rai! Continuăm seria taberelor de engleză în natură și îi invităm pe școlarii din clasele 0-VI să experimenteze și să exploreze!
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. »
Listă Grilă