Anul acesta ne-am bucurat de o toamnă superbă! Călduroasă, cu zile luminoase, cu foarte puține ploi și nopți reci. La finalul acestei toamne, am avut marea bucurie de a “strănge” prima “recoltă” Jolly Learning: cunoștințele acumulate de către copiii care au urmat cursul în anul 2018-2019! Nu este o metodă nouă de predare a limbii engleze nici în România și nici în lume

În sepetembrie 2018, am deschis primul Centru de Engleză Jolly Learning iar anul acesta deja lucrăm cu grupe de copii ce au trei niveluri diferite din cadrul acestui program!

Citește Mai Mult

În al doilea an de activitate ne redeschidem porțile în perioada 11- 13 Septembrie 2019 și te invit să îl înscrii (0748.08.00.88/ contact@jollypepe.ro) pe cel mic la lecțiile demonstrative ce vor avea loc, pentru a vă familiariza cu metode de învățare adaptate tipologiei copilului din secolul XXI ce îmbină cu succes activitățile formale cu cele ludice.

Citește Mai Mult

Organizatorii nu au anunțat o temă pentru conferință, dar eu am plecat la finalul zilei cu ea: „Rezultatul muncii fiecărui profesor se va regăsi peste cățiva ani pe piața muncii. Oare acești copii vor fi pregătiți pentru cerințele din viitor? Oare vor rămâne în România? ”. Nu sunt subiecte „Wow” care să nu mai fi fost dezbătute, dar sunt îngrijorătoare și de actualitate. A fost o zi plină, cu mulți invitați din lumea de business. Atât antreprenori care au businessuri solide și au ales să se implice în educație cât si profesori care au dezvoltat businesuri în acest domeniu. Ce au toți în comun? Au identificat o problemă și au acționat, cu pasiune, perseverență, curaj, colaborare, caracter și competență.

Citește Mai Mult

Primul meu contact cu Jolly Phonics a fost acum 5 ani. Dragoste la prima vedere? Nici chiar asa, dar la a doua m-am indragostit pe veci!

Citește Mai Mult

Jolly Pepe se doreste a fi locul in care intreaga familie sa poata participa la activitati distractive, de relaxare, de socializare beneficiind de timp de calitate petrecut impreuna.

Citește Mai Mult